Take-away

Genieten van onze overheerlijke gerechten thuis, op de zaak, in het park, op het strand of waar dan ook? Kies uw favoriete gerechten van onze afhaalkaart en geef deze telefonisch aan ons door via 0255 578955 en wij hebben uw bestelling klaar staan op het afgesproken tijdstip.

Klik hier voor onze afhaalkaart
Afhaalmenu’s

Kleine kaart

Heeft u geen tijd om uitgebreid te tafelen? Wilt u alleen genieten van een drankje op ons riante terras en/of een hapje van onze kleine kaart? Dat kan bij ons op maandag en dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur. Woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Het all you can eat menu hanteren wij uitsluitend vanaf 16.30 uur.

Klik hier voor onze kleine kaart

All-you-can-eat

Lunch

 Tijdens de lunchsessie van ons kunt u alleen à la carte bestellen van onze uitgebreide kaart.

Klik hier voor onze à la carte lunchkaart

Dinner

Het diner vangt aan om 16.30 uur. Tijdens het diner heeft u 2,5 uur lang de tijd om onbeperkt te bestellen van onze menukaart met meer dan 100 gerechten. Verschillende soorten sushi, teppangyaki gerechten, kushis, maar ook verse wokgerechten! Ervaar de veelzijdigheid van de Japanse keuken in combinatie met een onze passende wijnen of een authentieke sake. Restaurant Kinko staat garant voor een culinaire ervaring in een hippe en trendy omgeving.

Klik hier voor ons all-you-can-eat diner kaart

All-you- can-eat diner *

Maandag t/m donderdag diner € 25,95 (2,5 uur)

Vrijdag t/m zondag diner € 26,95 (2,5 uur)

Kids (4 t/m 10 jaar) *

Maandag t/m zondag € 12,95  diner

(*)  Het all you can eat menu is dagelijks vanaf 16:45 uur beschikbaar.

(*) Dranken zijn niet inbegrepen bij het all-you-can menu. U kunt deze bestellen van onze uitgebreide kaart.

(*) Op Nieuwjaardag, Valentijnsdag, Pasen, Koningsnacht, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en Oudjaarsdag is altijd het vrijdag t/m zondag tarief van toepassing. Tijdens Kerst hanteren wij afwijkende tarieven. Vraag een van onze medewerkers hiernaar.

RESERVATIONS

Reserveren kan dagelijks vanaf 12 uur via telefoonnummer 0255 578955 of e-mail naar reserveren@kinko.nl. Een e-mail reservering is pas definitief wanneer deze door ons is bevestigd. Reserveren voor dezelfde dag? Wij adviseren u om telefonisch contact met ons op te nemen.Heeft u allergiën? Meld het ons bij de reservering en wij zullen de mogelijkheden met u doornemen.

Your Name*

Your Email*

Your Message